Dorte Koch

Kompetencer: Stemme og kropssprog, Præsentationsteknik, Personlig gennemslagskraft, Kommunikationstræning for ledere og politikere.
Webside: dortekoch.dk

Dorte er en nærværende formidler, der tager udgangspunkt i den enkelte deltagers ønsker og behov. Hun har fokus på at få det personlige udtryk frem på en måde, der virker for den enkelte. Hun er uddannet Voice Teacher i England og har en master i voksenuddannelse og HR.

Med en baggrund som professionel skuespiller og sanger har Dorte siden 1996 lavet kurser i erhvervslivet og er fortsat tilknyttet Den Danske Scenekunstskole som talelærer.

Dorte siger: ”Jeg føler mig meget privilegeret ved at arbejde med mennesker i udvikling og se dem blive mere frie, gladere og bedre til at overkomme udfordringer, de står overfor”.

Øvrige samarbejdspartnere

Jan W. Jansen
Jan W. Jansen
Kompetencer:
Projektledelse, ledertræning og agil udvikling.
Mariann Bach Nielsen
Mariann Bach Nielsen
Kompetencer:
Skriv bedre tekster, Præsentation – du er på, Retorik for ledere, Planlæg bedre – få mere tid, Effektive møder, Notat- og referatteknik og mindmap-teknik.
Privat: Jens Tastum
Privat: Jens Tastum
Kompetencer:
Management Consulting, Project Portfolio, Change Management, Executive Coaching, Project Management, Coaching, Strategy
Hans Arnbjerg
Hans Arnbjerg
Kompetencer:
PMO, Project Management Office development and Project Management training
Claus Bekker
Claus Bekker
Kompetencer:
Visuel og kreativ formidling, Grafisk facilitering, Præsentationsteknik, Mind Mapping, Bedre mødekultur samt illustrationsopgaver.