Udtalelser

Natasha Swerdloff har siden 2001 fungeret som ekstern underviser, proceskonsulent og coach på TV 2 Danmark. Natasha er en kompetent samarbejdspartner, som jeg har fuld tillid tid leverer det bedste. Natasha balancerer kunsten at være imødekommende overfor vores krav og forventninger, samtidig med at hun byder ind med inspirerende og kreative forslag. Natasha har en tryghedsskabende fremtoning, hun er empatisk og har en god situationsfornemmelse, hvilket vi nyder godt af uanset om der fx er tale om individuelle forløb eller kurser for grupper. Vi er altid sikre på kvalificerede processer, når vi samarbejder med Natasha og jeg kan derfor medgive Natasha mine varmeste anbefalinger.

Camilla Wagner Gade, HR Partner
http://www.tv2.dk

”Natasha er en meget motiverende træner med en god fornemmelse for, hvilken tilgang der egner sig til en given målgruppe og et givet budskab. Sessions har været velforberedte, og Natasha råder over en lang række værktøjer og teknikker, som inspirerer og holder energien oppe under arbejdet. Desuden er Natasha fleksibel og i stand til at tilpasse sig uforudsete udfordringer, som dukker op umiddelbart inden eller under en session.”

Paul Hansen, Programdirektør
http://www.lundbeck.com/dk

”Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Natasha ved en lejlighed, hvor jeg/vi havde behov for en facilitator til et kursus i kompleks kommunikation for nyuddannede. Jeg oplevede Natasha som meget kompetent og i stand til at tilpasse programmet til situationen og behovet og til at skabe en positiv atmosfære, der igen skabte et stærkt fundament for læring. Jeg ville ikke tøve med at arbejde med Natasha igen.”

Jesper Hildebrandt Brix, Manager, International HR and Graduate Programme
http://www.novonordisk.dk/

Natasha er en fantastisk levende formidler. Hendes "to the point"-læring og forståelse af, hvordan et budskab leveres troværdigt, virker. Som deltager forstår vi budskabet, fordi Natasha bærer det frem - ikke kun i indhold, men også i tone, kropssprog og holdning. Det hele bliver bundet sammen af en forankring i vores forretnings dagligdag. Netop dét har gjort læringen flere gange mere brugbar for os. Forløbet har givet vores team en uvurderlig indsigt i os selv - og ikke mindst - i hvordan andre opfatter os.

Sten Kristensen, Director Product Management
http://www.leica-geosystems.dk/dk/index.htm