Aktiviteter

Er du et leder eller medarbejder, der ønsker at få endnu bedre resultater, både personligt og for din organisation? Kunne du tænke dig at opnå disse resultater samtidigt med, at du oplever mindre stress og mere glæde, trivsel og ro? Tusindvis af mennesker rundt om i verden vinder en reel konkurrencemæssig fordel ved at forstå, hvordan vores sind virkelig fungerer.

Hvordan er denne forståelse relevant for dig og din organisation?

Hvor meget har din organisation investeret i de seneste fem år på udviklingsprogrammer, procesforbedring og kompetenceudviklende workshops? Systemer til at kontrollere og styre performance? Motiverende talere, der kommer ind og pepper folk op et par timer?

Hvor meget værdi har du og din organisation fået tilført fra alle tiltagene?

Mange mennesker oplever hver dag på det personlige plan kronisk stress, overvældelse, lav energi, mangel på kreative ideer, en slags “komme gennem dagen …”-mentalitet, der betyder, at næsten alle udfører langt under deres potentiale. Folk, der føler sig stressede, kan også have kronisk forhøjede niveauer af stresshormonerne adrenalin og kortisol. Og det betyder, at de er konstant på vagt.

Den gode nyhed er, at når du forstår, at “stress” er noget, vi skaber gennem vores tænkning, kan vi også indse, at det er muligt at undgå. Det er muligt at arbejde i miljøer, som andre ville beskrive som “meget presset”, men hvor medarbejderne ikke nødvendigvis føler sig stressede.

Et stigende antal virksomheder er nu begyndt at forstå den virkelige kilde til problemet. Næste trin er, at det nemt og hurtigt kan overvindes gennem en forståelse af den måde, det menneskelige sind fungerer. At det er muligt for folk at operere fra en tilstand af fuldstændig klarhed og velvære – og når man gør det, bliver alle dele af organisationen påvirket positivt.

Kontakt mig for at finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig og din organisation.

Min mailadresse er: natasha@swerdloff.dk eller ring på 26230101 for en afklarende samtale.

Kontakt mig for at finde ud af,
hvordan jeg kan hjælpe dig og din organisation.

Min mailadresse er: natasha@swerdloff.dk
eller ring på 26230101 for en afklarende samtale.